maanantai 14. kesäkuuta 2010

Viimeisiä viedään

Suunnilleen viikko jäljellä keskiviikkoon ja paluuseen. Taas ovat ne ihmiset vaihtuneet, joiden kanssa viettää eniten aikaa. Jotkut niistä, joiden kanssa oli aluksi, tuntuvat jotenkin vierailta eikä heille osaa oikein puhua mitään.

Eilen oli reggae-baari Juulsin järjestämä reggae boat party ja oli vähän henkilökohtaisesti kamalaa mutta onneksi muilla oli kivaa. Oli myös tietenkin elämys nähdä Gozon ilotulitukset jostain kaukaa mereltä. Olimme ankkurissa Cominottolla, mikä on pienen pieni saari Cominon vieressä. Pilvenpolttajien omaa musiikkia, tanssia, nukkumista ja kallista kaljaa. Mutta tulipa koettua ensimmäinen boat partykin.

Kolme sivua esseetä tekemättä ja voi ei, toivottavasti sitä ei pitänyt palauttaa tänään.

Lähetin äidin nimellä ja kotiosoitteella varustetun postipaketin menemään tänään. 6,5 kiloa kenkiä ja muuta kivaa kevyempi matkalaukku tulee olemaan ihan kiva asia. Mutta eiköhän silti tule ongelmia saada kaikki mahtumaan.

Luulen, että olen valmis lähtemään täältä juuri silloin kun pitää, vaikka paluu tuskin on helppo. Kotona on erilainen elämä ja asiat, joita pitää-tehdä ja pitää-olla. Mutta se on varmaan ihan hyvä.
Tavallaan tahtoisin ottaa tällaisen irtioton uudestaankin, mutta saa nähdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti