maanantai 15. maaliskuuta 2010

Ei tämä kuitenkaan ole IBIZA

Viime viikolla oli taas kaikenlaista menoa ja meininkiä, niin en ole ehtinyt päivittämään. Lisäksi Garden View'n netti oli kokonaan pois käytöstä, kun myrskytuuli oli rikkonut antennin. Nyt se jo onneksi toimii, noin viikon tauon jälkeen. Aion pian käydä vaatimassa myös sitä, että saisivat netin toimimaan myös meidän huoneessa. Se toimi siellä kaksi tai kolme viikkoa sitten, muttei enää. NIIN SANOTTU langaton verkko, pyh.


Stefanien kaveri Martin oli koko viikon käymässä Saksasta. Aivan huipputyyppi, jonka kanssa oli todella mukava viettää aikaa. Huomaa kyllä, että vaikka mulla on täällä kivoja ihmisiä, niin ne eivät ole aivan samalla aaltopituudella mun kanssa, luulen. En usko, että ne ymmärtäisivät mua lähellekään sillä tavalla kuin ystävät kotona. Sitten kun yhtäkkiä tulee joku tyyppi, jonka kanssa klikkaa jotenkin tosi hyvin, on jotenkin tosi hyvä mieli. Eilen illalla kun muut olivat menneet nukkumaan, istuin vielä Stefanien keittiössä juttelemassa Martinin kanssa soundtrack-musiikista. Oli joitain samoja levyjä ja yksittäisiä kappaleitakin vielä, mistä molemmat oli olleet joskus hyvin vaikuttuneita.


Viime torstaina oli myös Erasmus-bileet Footloose-nimisessä baarissa Pacevillessä. On hyvä, että ylipäänsä saimme tietää bileistä. Joku opiskelijajärjestö tiedottaa vain University residenceen (ymmärrettävää kyllä), mutta me saadaan tietää asioista vain tuntemalla ihmisiä, joille joku on jossain kertonut jotain. Se on tyhmää, koska yliopistolla kyllä ollaan tietoisia siitä, että aika hyvä prosentti Erasmus-opiskelijoista asuu Garden View'ssa.
Oli kuitenkin älyttömän mahtava ilta monestakin syystä, eikä vähiten siksi, Footloosessa ei ollut liian täyttä. Lauantaina taas Martan synttäripäivällisen jälkeen menimme kokeilemaan Havanaa, ja se oli aivan aivan liian täynnä. Paniikkikohtaus ei ollut hirveän kaukana, kun yritimme etsiä uloskäyntiä ja ihmiset vain tunkivat ohi molempiin suuntiin, liikkumaan ei pääse, eikä happea ollut aivan hirveästi. Sitä ei oikeastaan voi ymmärtää, kuinka täyteen baarit täällä päästetään, ennen kuin kokeilee.
En suosittele menemään viikonloppuna, huh.
Keskiviikkona on St. Patrick's Day ja olisi kahdetkin bileet - toiset yliopiston asuntolassa, toiset meillä. Saa nähdä minne päätyy. Tarkoitus on ilmeisesti pukeutua irkkuteeman mukaisesti.


Tämän postauksen sisällöstä huolimatta, KYLLÄ käyn koulussa (tiedoksi äiskälle ja iskälle) enkä vain juhli koko ajan. :). Olen myös hoitanut muutaman keikkaluontoisen työjutun, joita on muutama jäljellä. Paljon rahaa ei hommista irtoa, mutta mitä sitä ei CV:n takia tekisi. Ja onhan se rahaa pienikin raha, etenkin kun kesätyöttömyys näyttää hyvin varmalta.
Hmm, gradukesä. Ei paha.

1 kommentti:

  1. Meidän äippä ja isä tulee pääsiäiseksi Maltalle. Lupasivat tuoda ruisleipää, jos on tarvis. :p

    VastaaPoista