maanantai 8. maaliskuuta 2010

Kadut uivat tänään

Täällä satoi koko viime yön ja vielä aamulla. Bussi ajoi yli tunnin yliopistolle, ja rantabulevardille vallin yli iskeytyvät korkeat aallot kastelivat bussipysäkeillä odottelvia ihmisiä. Yksi puu oli haljennut kahtia ja muutama nakkikojun näköinen hökötys oli kaatunut. Tämä on tähän asti ehdottomasti sateisin päivä täällä.

Viikon sisään on ollut jo kolmet synttärijuhlat ja neljännet ensi torstaina. Aika rankkaa.
Huomenna piti olla grillijuhlat erään Nancyn asunnon valtavalla katolla, mutta ilmeisesti rankka sade jatkuu vielä huomenna ja ylihuomenna.


Olimme lauantaina patikoimassa St. Paul's Bayssa. Reissu kesti viitisen tuntia ja oli suhteellisen rankka. Melkein liu'uin kaltevalta kallionkielekkeeltä alas mereen, kun kävellessäni kenkien alle sattui vain irtohiekkaa, eikä mistään saanut kiinni. Putous ei olisi ollut todellakaan pitkä, korkeintaan pari metriä, mutta ihan hyvä että löysin ison irtokiven jonka iskin lujasti kallioon, ja pääsin vetämään itseni takaisin turvalliselle maaperälle. Tärisin aika paljon sen jälkeen, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Maisemat olivat komeita, laitan muutaman kuvan näytille.










Poliisikoira Monty harjoittelemassa poliisisedän kanssa.

1 kommentti:

  1. Haa, taitaa olla niitä juhannuslapsia muissakin maissa :D Tai mitä lie alkukesän huuman vaikutuksia

    VastaaPoista