tiistai 27. huhtikuuta 2010

Lähtöjä, paluita (onpa hieno epäsana)

Varasin sitten lennot Sisiliaankin. Olemme siellä Julian kanssa neljä päivää ja yritämme saada vuokrattua auton. Se olisi vallan mahtavaa, etenkin kun allekirjoittaneen ei tarvitse ajaa. 12.5. on lähtö.


Tämän viikon lauantaina on kuitenkin ensin vuorossa Barcelona. Koska Jyväskylä-vappu jää hyvin harmittavasti väliin tänä vuonna, on ihan hyvä vaihtoehto olla Espanjassa.

Ainakin yksi lentolippu pitäisi vielä ostaa, nimittäin paluulento Suomeen. Jotenkin olen halunnut vähän lykätä sitä, koko ajatusta että kohta täytyy palata siihen oikeaan elämään kaikkine arkihuolineen. Tämä välitila on nimittäin uskomattoman rentouttavaa ja mahtavaa. Tämä aika oli juuri oikea, ja oli paras päätös lähteä.

Toisaalta, tiedän että kotomaassa odottaa kasa aivan ihania ihmisiä, joita on välillä ollut ikävä ja joiden olemassaoloa osaa ehkä nyt arvostaa vielä enemmän. Ja hei, kiitos Tatun, mua odottaa myös lippu Lady Gagan keikalle lokakuussa!

Vaikka ikävä tätä elämää ja varmasti joitakin ihmisiä kohtaan tulee, niin aikansa kutakin. Salla saattoi sanoa niin palattuaan omasta vaihtovuodestaan, ja se oli hyvin sanottu.
Lupaan pyhästi, etten kuulu niihin palaaviin vaihtareihin, jotka sanovat, että olipa tylsää tulla Suomeen koska Suomi on tylsä ja nähty. :)

1 kommentti:

  1. Hihii täällä myös haaveilen jos päästäisiin lähteen kesällä sisiliaan! Mutta kalliita matkoja täältä käsin , joten harkinnassa:) Halipus! -Meri-

    VastaaPoista