keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Lento!!

Moi. Lennähdän Suomeen 23.6. iltapäivällä. Saa tulla hali-rutistamaan. Seuraavana päivänä otetaan vastaan lounasseuraa Turussa. ;)

Kesti kyllä aivan liian kauan jahkailla sen kanssa, mikä lento otetaan. Päädyimme Saran kanssa tulemaan samalla lennolla.
Tämä on ihan hyvä, ehtii asettautua kesäasuntoon melkein puoleksitoista vuorokaudeksi ennen kuin pitää lähteä juhannuksen viettoon - ja todennäköisesti AJAA AUTOLLA oikeanpuoleista tietä. Ää.

2246:n tytöt lähtevät huomisaamuna, tänään on läksiäiset. Silja jää kyllä vielä, mutta muiden lähtö on aika iso juttu, koska heidän kanssaan olen ollut ehkä eniten viime aikoina.
Koska heillä on ollut lähtötohinoita viime aikoina, ovat omatkin ajatukset alkaneet mennä sitä rataa, vaikka itse asiassa vasta kohta alkaa suurin rutistus: kokeet ja tehtävien palautukset. Ja se mitä haluaisi ja jaksaisi tehdä on koepakkaaminen. Rakastan pakkaamista. Ja olen vähän huolissani siitä, mitä mahtuu mukaan.

Kokeiden jälkeen lupaan itselleni pyhästi tehdä niitä asioita, mitä tulin tänne tekemään. Miettiä asioita, kuten uutta alaa ja muita lähitulevaisuuden ratkaisuja.

Odotan juhannusta ihan äärettömän paljon, mutta olen kuullut että Suomessa on ehkä paljon hyttysiä. Hyi! Eihän?

1 kommentti:

  1. Jännä kuulla, että joku rakastaa pakkaamista! Minusta se on ärsyttävää. En tykkää laukkujen purkamisestakaan, mutta se on kuitenkin pienempi paha, koska se on nopeampaa ja huolettomampaa. Tänään pitää purkaa laukut ja pussit kesäkämppään, että pääsee kunnolla asettumaan aloilleen.

    Koeta pärjäillä siellä läksiäisten ja mieleen hiipivien paluuajatusten kanssa. Pian on edessä Suomen kesä, joka on kuitenkin aika uniikki. =) Halauksia! T. Minna

    VastaaPoista